Menyang kontèn

Rimbo Pengadang, Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rimbo Pengadang, Lebong
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri17.07.05 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lebong {{{nama dati2}}}]]

Rimbo Pengadang iku kecamatan ing Kabupaten Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupaten Lebong