Richard Stallman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Richard Stallman mènèhi caramah mawi judul "Copyright and Community" ing Wikimania 2005.

Richard Matthew Stallman (16 Maret 1953) iku pangadeg free software movement, proyèk GNU, lan Free Software Foundation. Dhèwèké uga sawijining hacker sing misuwur. Dhèwèké sing nggawé GNU Emacs, GNU C Compiler, lan GNU Debugger. Stallman uga sing nulis GNU General Public License (GNU GPL utawa GPL), lisensi piranti empuk bebas sing paling akèh dienggo, lan mènèhi ilham konsèp copyleft.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Richard_Stallman&oldid=804768"