Richard Kind

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Richard Kind
Richard Kind at the 2010 Independent Spirit Awards.jpg
Kind, 2010
LairRichard Bruce Kind
(1956-11-22) Novèmber 22, 1956 (umur 64)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Trenton, New Jersey, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaRichard Bruce Kind
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1988-

Richard Bruce Kind (lair ing Amérikah Sarékat, 22 Novèmber 1956; umur 64 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]