Richard Kind

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Richard Kind
Richard Kind at the 2010 Independent Spirit Awards.jpg
Kind, 2010
LairRichard Bruce Kind
(1956-11-22) Novèmber 22, 1956 (umur 63)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Trenton, New Jersey, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaRichard Bruce Kind
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1988-

Richard Bruce Kind (lair ing Amérikah Sarékat, 22 Novèmber 1956; umur 63 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]