Reszel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Reszel
POL Reszel COA.svg
Lambang Reszel
120px
Lokasi Reszel
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
Rynek 24
11-440 Reszel
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Reszel (Jerman Rößel) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.