Reipå

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Reipå
Désa ing Nurwègen
Nagara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Reipå punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]