Reda

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Reda
POL Reda COA.svg
Lambang Reda
Reda location map.png
Lokasi Reda
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Reda
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Reda (Jerman Rheda) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Reda&oldid=1001613"