Recz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Recz
POL Recz COA.svg
Lambang Recz
120px
Lokasi Recz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
ul. Ratuszowa 17
73-210 Recz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Recz (Jerman Reetz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.