Randstad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Randstad ing Walanda

Randstad (saka basa Walanda sing tegesé "kutha pinggir") iku tlatah konurbasi ing Walanda. Tlatah iki kawangun saka patang kutha gedhé ing Walanda ya iku (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag lan Utrecht), sarta laladan saindengé. Laladan iki sing ndunungi sing cacahé 7,5 yuta jiwa utawa mèh separoné sing ndunungi Walanda.