Raman Lor, Lampung Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Raman Lor, Lampung Wétan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Timur {{{nama dati2}}}]]

Raman Utara iku kecamatan ing Kabupaten Lampung Timur propinsi Lampung.

Kabupaten Lampung Timur