Rajendranath Zutshi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Raj Zutshi
Raj zutshi.jpg
Raj Zutshi, 2007
Lair (1955-03-07) 7 Maret 1955 (umur 67)
BangsaIndia
PakaryanAktor (Bollywood & TV)

Rajendranath Zutshi, alias Raj Zutshi, iku sawijining aktor filem lan télévisi India sing basisé ing Mumbai.

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Dhèwèké iku mantan sedulur ipe saka aktor Aamir Khan,[1] nalika dhèwèké palakrama karo Nuzhat putriné prodhuser-sutradara-panulis Nasir Hussain.[2] Raj lan Nuzhat pegatan taun 2006.[3] Raj Zutshi iku putuné Kashmiri Pandit Dina Nath Zutshi, sawijining artis radhio lan TV.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Zutshis of Bazaar Sitaram, Delhi". Dibukak ing 2006-11-18.
  2. Screen The Business Of Entertainment-Films-Tribute
  3. http://entertainment.oneindia.in/bollywood//features/raj-zutshi-180906.html.com
  4. "Zutshis of Bazaar Sitaram, Delhi". vitasta.com. Dibukak ing 02 Jul 2012. Check date values in: |accessdate= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]