Ragù

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ragù
Tagliatelle al ragù (image modified).jpg
Tagliatelle al ragù
JinisSauce
Panggonan asalItaly
Woworan pokokMeat, vegetables
VariasiBolognese sauce
Buku masakan: Ragù  Médhia: Ragù

Ing masakan Itali, ragù ( palafalan jroning basa Italia: [raˈɡu] ) minangka saos saka daging sing racake disajekake karo pasta .[1] padunung gastronomi Itali, Accademia Italiana della Cucina, nyathet sawetara resep resep ragu.[2] Karakter resep resep yaiku anané daging lan kasunyatane, saos kanggo pasta. Sing paling khas yaiku ragù alla bolognese ( saus Bolognese ). Jinis liyane yaiku ragù alla napoletana ( Neapolitan ragù ), lan ragù alla Barese (kadhang digawé saka daging).

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. "Ragù, a Meat Sauce Done Right". The New York Times. October 7, 2015. Retrieved January 26, 2019.
  2. "Search for Ragù | Accademia Italiana della Cucina" (in Italia). Accademiaitalianacucina.it. Retrieved 2016-11-25.