Rafinha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rafinha wektu isih ndhik Schalke. Saiki piyambaké main ndhik Bayern Munchen

Rafinha iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Londrina, Brazil tanggal 7 September 1985.[1] Pemain sing posisiné ndhik tengah iki jeneng lengkapé ya iku Marcio Rafael Ferreira de Souza.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2005-2005 Brasil U-20[1]

2004-2005 Coritiba[1]

2008-2008 Brasil (olimpiade)[1]

2008-2010 Brasil[1]

2005-2010 FC Schalke 04[1]

2010-2011 Genoa[1]

2014-2014 Brasil[1]

2011-Saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara FIFA Confederations Cup karo Brasil taun 2009[1]

Juwara Champions League karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Club World Cup karo FC Bayern München taun 2013[1]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2013, 2014, 2015, lan 2016[1]

Juwara European Super Cup karo FC Bayern München taun 2014[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2013 lan 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2013, 2014, lan 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p "Rafinha". www.eurosport.com. Dijupuk 30 August 2016. 
  2. "Rafinha". www.goal.com. Dijupuk 30 August 2016.