Rafael Correa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rafael Correa
Rafaelcorrea08122006.jpg
Présidhèn Ekuador
Wiwit linggih
15 Januari 2007
Wakil PrésidhènLenin Moreno
Kang sadurungéAlfredo Palacio
Kang sawiséLenín Moreno
Rerincèn dhiri
Lair06 April 1963 (umur 56)
Guayaquil, Ekuador
Parté pulitikPAIS Alliance
SisihanAnne Malherbe Gosselin
AgamaRoman Catholic

Rafael Correa (lair 06 April 1963 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Rafael Vicente Correa Delgado iku Présidhèn Ekuador angka 56 sing saiki njabat,[1] sawisé kaunggulan saka PRIAN lawan Alvaro Noboa ana ing babak loro pemilu 2007. Sadurungé dadi présidhèn, dhèwèké dadi partae PAIS Alliance(AP) wing kanan.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]