Rafael Correa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rafael Correa
Rafaelcorrea08122006.jpg
Présidhèn Ekuador
Kalungguhan saiki
Wiwit lungguh
15 Januari 2007
Wakil Présidhèn Lenin Moreno
Kadhisiki Alfredo Palacio
Rerincèn priangga
Lair 06 April 1963 (umur 53)
Guayaquil, Ekuador
Parté pulitik PAIS Alliance
Sisihan Anne Malherbe Gosselin
Agama Roman Catholic

Rafael Correa (lair 06 April 1963 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Rafael Vicente Correa Delgado iku Présidhèn Ekuador ka-56 sing saiki njabat,[1] sakwise kaunggulan saka PRIAN lawan Alvaro Noboa ana ing babak loro pemilu 2007. Sakdurunge dadi presidhèn, dheweke dadi partae PAIS Alliance(AP) wing kanan.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Rafael Correa ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rafael_Correa&oldid=993092"