Rafael Correa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Rafael Correa
Rafael Correa

Présidhèn Ekuador
Isih Mangarsani
Miwiti Mangarsani 
15 Januari 2007
Pangageng sadurungé Alfredo Palacio

Lair 06 April 1963 (umur 53)
Guayaquil, Ekuador
Partai pulitik PAIS Alliance
Pasangan Anne Malherbe Gosselin
Agama Roman Catholic

Rafael Correa (lair 06 April 1963 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Rafael Vicente Correa Delgado iku Présidhèn Ekuador ka-56 sing saiki njabat,[1] sakwise kaunggulan saka PRIAN lawan Alvaro Noboa ana ing babak loro pemilu 2007. Sakdurunge dadi presidhèn, dheweke dadi partae PAIS Alliance(AP) wing kanan.[2]

Referensi[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Rafael Correa ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rafael_Correa&oldid=993092"