Rafael Correa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rafael Correa
Rafaelcorrea08122006.jpg
Présidhèn Ekuador
Wiwit linggih
15 Januari 2007
Wakil Présidhèn Lenin Moreno
Kang ndhisiki Alfredo Palacio
Kang nggantèni Lenín Moreno
Rerincèn dhiri
Lair 06 April 1963 (umur 55)
Guayaquil, Ekuador
Parté pulitik PAIS Alliance
Sisihan Anne Malherbe Gosselin
Agama Roman Catholic

Rafael Correa (lair 06 April 1963 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Rafael Vicente Correa Delgado iku Présidhèn Ekuador angka 56 sing saiki njabat,[1] sawisé kaunggulan saka PRIAN lawan Alvaro Noboa ana ing babak loro pemilu 2007. Sadurungé dadi présidhèn, dhèwèké dadi partae PAIS Alliance(AP) wing kanan.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]