Rafael Correa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rafael Correa
Rafaelcorrea08122006.jpg
Présidhèn Ekuador
Wiwit linggih
15 Januari 2007
Wakil Présidhèn Lenin Moreno
Kang sadurungé Alfredo Palacio
Kang sawisé Lenín Moreno
Rerincèn dhiri
Lair 06 April 1963 (umur 56)
Guayaquil, Ekuador
Parté pulitik PAIS Alliance
Sisihan Anne Malherbe Gosselin
Agama Roman Catholic

Rafael Correa (lair 06 April 1963 ing Ekuador) lair kanthi jeneng Rafael Vicente Correa Delgado iku Présidhèn Ekuador angka 56 sing saiki njabat,[1] sawisé kaunggulan saka PRIAN lawan Alvaro Noboa ana ing babak loro pemilu 2007. Sadurungé dadi présidhèn, dhèwèké dadi partae PAIS Alliance(AP) wing kanan.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]