Radèn Ajeng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Radèn Ajeng (dicekak: R.A., wangun ora baku: RA) iku gelar kabangsawanan Jawa sing dianugerahaké marang sawenèh wanita katurunan ningrat saka génerasi kaloro nganti kapitu saka raja/pamimpin sing palng cedhak (kanthi silsilah) sing naté maréntah. Gelar iki dianggo déning kabèh krajan pewaris Mataram lan uga kadipatèn-kadipatèn andhahané.

Uga delengen[besut | besut sumber]