Rúben Vezo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rúben Vezo
Rubén Vezo.jpg
Vezo main kanggo klub Valencia ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rúben Miguel Nunes Vezo
Tanggal lair (1994-04-25) 25 April 1994 (umur 25)
Papan lair Setúbal, Portugal
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 3
Karir nom
2003–2005 Pelezinhos
2005–2013 Vitória Setúbal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013 Vitória Setúbal 12 (0)
2014– Valencia 39 (1)
2016–2017Granada (loan) 18 (0)
Tim nasional
2013 Portugal U19 1 (0)
2014 Portugal U20 5 (1)
2014–2015 Portugal U21 5 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 January 2018.


Rúben Miguel Nunes Vezo (lair ing Setúbal, 25 April 1994; umur 25 taun) ya iku sawijining pamain bal-balan negara Portugal main kanggo klub Valencia diputer ing posisi pemain.

Rúben miwiti karir junior ing klub Vitória Setúbal banjur miwiti karir kang senior ing klub, sadurungé gabung Valencia ing 2014.[1]

Karir klub[besut | besut sumber]

Vitória Setúbal[besut | besut sumber]

Vezo gabung karo palatihan mudha ing Vitória Futebol Clube nalika umur 11 taun. Dhèwèké diangkat dadi tim utama ing mangsa 2013-14 lan, ing 18 Agustus, Vezo miwiti debut, kanthi skor angka 1-3 nglawan FC Porto. Sawisé mangsa iku, Vezo tampil kanthi wektu 90 menit ing kabèh tetandhingan liga dhèwèké metu ing tetandhingan, ngluwari limang menit pungkasan nalika menang 4-1 nglawan Vitória S.C, ing ngendi dhèwèké dikalahaké, lan 34 nglawan F.C. Arouca (sukses ing ngarep 1-0) kanthi alesan sing padha.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "El Valencia hace oficial el fichaje de Rúben Vezo" [Valencia makes signing of Rúben Vezo official] (ing basa Spanish). Super Deporte. 4 November 2013. Dijupuk 5 November 2013.  CS1 maint: Unrecognized language (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]