Quadrilateral

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Quadrilateral
Six Quadrilaterals.svg
Enem wangun quadrilateral
Rusuk land vertex 4
Schläfli symbol {4} (for square)
Jembar various methods;
see below
Internal angle (degrees) 90° (for square)

Jroning géomètri (Euclidean, quadrilateral utawa quarangle utawa tetragon iku sawijining wangun segi akèh polygon kanthi papat sisi (utawa 'rusuk') lan papat pojok. Tembung quadrilateral asal saka tembung quad (maknané "papat") lan lateral (maknané "sisih").

Quadrilateral iku poligon sing bisa awujud prasaja utawa komplèks. Quadrilateral bisa awujud convex utawa concave. Taxonomy of quadrilaterals. Lower forms are special cases of higher forms.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Quadrilateral&oldid=831345"