Quadrilateral

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Quadrilateral
Six Quadrilaterals.svg
Enem wangun quadrilateral
Rusuk land vertex 4
Schläfli symbol {4} (for square)
Jembar various methods;
see below
Internal angle (degrees) 90° (for square)

Jroning géomètri (Euclidean, quadrilateral utawa quarangle utawa tetragon iku sawijining wangun segi akèh polygon kanthi papat sisi (utawa 'rusuk') lan papat pojok. Tembung quadrilateral asal saka tembung quad (maknané "papat") lan lateral (maknané "sisih").

Quadrilateral iku poligon sing bisa awujud prasaja utawa komplèks. Quadrilateral bisa awujud convex utawa concave. Taxonomy of quadrilaterals. Lower forms are special cases of higher forms.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Quadrilateral&oldid=831345"