Purwodadi, Musi Rawas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwodadi, Musi Rawas
Nagara Indonésia

Purwodadi iku kecamatan ing kabupaten Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupaten Musi Rawas