Pulo Walanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pulo Walanda inggih punika pulo ingkang kalebet ing gugusan KapuloanSeribu ingkang mawi administratif kalebet ing wewengkon Kabupatèn Administratif KapuloanSeribu provinsi DKI Jakarta ingkang dados cagar alam habitat kanggé Penyu sisik saha Penyu hijau kaliyan Pulo Kayu Angin Bira ugi minangka wewengkon kanggé nglestantunaken Terumbu Karang.

Cithakan:Pulau di Kapuloanseribu