Pulau Sembilan, Sinjai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau Sembilan, Sinjai
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sinjai {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Pulau Sembilan iku kacamatan ing Kabupatèn Sinjai Propinsi Sulawesi Kidul.

Cithakan:Kabupatèn Sinjai

Kabupatèn Sinjai