Pulau-Pulau Batu, Nias Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulau-Pulau Batu, Nias Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias Selatan {{{nama dati2}}}]]

Pulau-Pulau Batu iku kecamatan ing Kabupaten Nias Kidul Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias Kidul