Puck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Puck
POL Puck COA.svg
Lambang Puck
POL Puck map.svg
Lokasi Puck
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 4,9 km²
Padunung: 15 339 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GPU
Alamat
balé kutha:
ul. 1 Maja 13
84-100 Puck
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Marek Rintz
Puck1.jpg

Puck (Jerman Putzig) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 15.339 jiwa. Kutha iki pinaringan hak kutha déning Ordo Jerman ing taun 1348.