Puck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Puck
POL Puck COA.svg
Lambang Puck
POL Puck map.svg
Lokasi Puck
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 4,9 km²
Padunung: 15 339 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GPU
Alamat
balé kutha:
ul. 1 Maja 13
84-100 Puck
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Marek Rintz
Puck1.jpg

Puck (Jerman Putzig) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 15.339 jiwa. Kutha iki pinaringan hak kutha déning Ordo Jerman ing taun 1348.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puck&oldid=1001749"