Proses

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Proses ya iku runtutan kedadéan kang alami utawa disengaja, bisa nggunakae wektu, ruang, keahlén, utawa sumber daya liyané, kang bisa kasil.

JV03 Dwi Mulyati pirembagan 5 Juni 2012 04.58 (UTC)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Proses&oldid=968723"