Proses

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Proses ya iku runtutan kedadéan kang alami utawa disengaja, bisa nggunakae wektu, ruang, keahlén, utawa sumber daya liyané, kang bisa kasil.

JV03 Dwi Mulyati pirembagan 5 Juni 2012 04.58 (UTC)