Sumber daya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sumber daya inggih punika satunggalipun potènsi ingkang dipungadhahi materi utawi satunggaling unsur wonten ing donya.[1] Sumber daya boten mesti gadhahi sifat fisik, ananging gadhah sifat non-fisik ugi (intangible). Sumber daya wonten ingkang saged berubah, punapa dados tambah kathah utawi ical, lan wonten sumber daya ingkang kekal.Wonten ugi sumber daya ingkang saged dipun anyaraken kados wit-witan, kewan.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. ^ (id) anneahira.com:Sumber Daya Manusia (diunduh tanggal5 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumber_daya&oldid=986957"