Sumber daya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sumber daya inggih punika satunggalipun potènsi ingkang dipungadhahi materi utawi satunggaling unsur wonten ing donya.[1] Sumber daya boten mesti gadhahi sifat fisik, ananging gadhah sifat non-fisik ugi (intangible). Sumber daya wonten ingkang saget berubah, punapa dados tambah kathah utawi ical, lan wonten sumber daya ingkang kekal.Wonten ugi sumber daya ingkang saget dipun anyaraken kados wit-witan, kewan.

Cathetan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) anneahira.com:Sumber Daya Manusia (diunduh tanggal5 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumber_daya&oldid=837503"