Primitif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Primitif iku kabudayan masarakat utawa individu tinamtu sing durung srawung karo donya njaba utawa adoh seka peradaban. Primitif nduwé arti ora kenal marang peradaban lan ora kenal marang kesopanan utawa tatakrama.

Tembung primitif asring kagunakakaké ing kabudayan utawa masyarakat sing uripé isih gumantung marang alam utawa ora srawung karo ndonya njaba.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Primitif&oldid=822633"