Pran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pran
Pran 90th bday.jpg
Pran ing Wlan February 2010
LairPran Krishan Sikand
(1920-02-12)12 Fèbruari 1920
New Delhi, British India
Pati12 Juli 2013(2013-07-12) (umur 93)
Mumbai, Maharashtra, India
Jalaran patiPneumonia
PadununganMumbai, Maharashtra, India
Alma materRaza High School
PakaryanActor
Taun aktif1940–2007
BojoShukla Sikand (1945–2013, his death)
Anak3
Sana jaringanwww.pransikand.com

Pran (lair 12 February 192012 July 2013) ya iku aktor saka India.

Pran lair tanggal 12 Fèbruari 1920 ing tlatah Dehli, India. Pran nikahi Shukla Sikand ing taun 1945. Panjenengané duwé telu putra.