Poso Kutha, Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Poso Kutha, Poso
Nagara Indonésia
{{{dati2}}}[[{{{dati2}}} Poso|Poso]]

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{dati2}}} Poso]] [[Kategori:{{{nama}}}, Poso| ]]

Poso Kutha iku kecamatan ing Kabupaten Poso propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Poso