Poso Kutha, Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poso Kutha, Poso
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Poso {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Poso Kutha iku kecamatan ing Kabupaten Poso propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Poso