Port de la Lune

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pord de la Lune, Bordeaux, Prancis.

Port de la Lune inggih punika satunggaling papan mirunggan ing Bordeaux, Prancis, ingkang sampun mlebet dhaftar Situs Warisan Donya UNESCO.[1] Port de la Lune ugi sinebat Plabuan Wulan dados wangunan tilaran awit 2000 taun kapengker, dados kutha krajan lan plabuan mirunggan ing regional lan internasional.[1] Parencanaan kitha lan arsitèktur kitha wiwit abad angka wolulas kanthi manunggalipun arsitèktur klasik lan néoklasik ingkang ndadosaken Port de la Lune minangka situs warisan donya.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c whc.unesco.org. "Bordeaux, Port de la Lune". whc.unesco.org. Dijupuk 26 April.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njawi[besut | besut sumber]