Pop Rocks

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pop Rocks

Pop Rocks minangka salah sawijining jinis permen, duweke Zeta Espacial SA [1] Bahan-bahan Pop Rocks kalebu gula, laktosa (gula susu), lan rasa . Beda karo permen hard khas ing gelembung gas karbon dioksida tekanan ditempelake ing njero permen, nggawe reaksi popping cilik nalika larut ing cangkeme.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Company". Zeta Espacial (ing basa Inggris). 2014-05-15. Dibukak ing 2018-04-22.