Politeknik Industri Furnitur dan Pengolahan Kayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik industri furnitur dan pengolahan kayu
Diadegaké09 oktober 2018
JenisPerguruan tinggi nagari
RèktorDra. Tri Ernawati, M.si. (2018-sak iki)
Mahasiswa99 (2018)
KampusKIK
LokasiKendhal, Jawa Tengah, Indonésia
JulukanPolifurneka
AfiliasiMenteri Perusahaan Republik Indonesia
Situs webwww.poltek-furnitur.ac.id

Politeknik Industri Furnitur dan Pengolahan Kayu ning kenal polifurneka yaiku universitas negara sing dumunung ing Kabupaten Kendal, Jawa Tengah, Indonesia; sing ana ing ngisor naungan Menteri Perusahaan Republik Indonesia .

Dhuwur[besut | besut sumber]

  • Program Studi Teknik Produksi Furnitur
  • Program Studi Desain Furnitur
  • Program Studi Manajemen Bisnis Industri Furnitur

Pranala njaba[besut | besut sumber]