Pitik rotisserie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pitik rotisserie minangka salah sawijining panganan pitik sing dimasak ing rotisserie kanthi nggunakake panas langsung ing endi pitik diselehake ing jejere sumber panas. [1]

Elemen pemanas listrik utawa listrik bisa digunakake kanthi nggunakake panas inframerah sing luwes. [2] Jinis rotisseries iki wis kabukten migunani kanggo masak pitik gaya rotisserie. [3] Turahané pitik rotisserie bisa dipigunakaké ing macem-macem panganan abang lan putih kaya dene sup, salad ayam, lan sandwiches. [4]

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Raichlen 2001, p. 211
  2. Krasner, Deborah (2007). The new outdoor kitchen: cooking up a kitchen for the way you live and play. Taunton Press. pp. 61-62. ISBN 1561588040
  3. Gisslen, Wayne; (et al.) (2006) Professional Cooking, for Canadian Chefs. John Wiley & Sons. 9. 47. ISBN 0471663778
  4. Benwick, Bonnie S. (October 30, 2012). "The bird that goes around, stays around". The Washington Post. Dibukak ing January 2, 2019.