Rotisserie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pitik Rotisserie masak ing rotisserie horisontal

Rotisserie, uga dikenal minangka bakar bolak balik

iku gaya roasting ngendi a - a rod ngalangi dawa digunakake kanggo ditahan pangan nalika lagi masak liwat geni ing geni utawa liwat campfire a, utawa panggang ing oven . Cara iki umume digunakake kanggo masak sendhi daging utawa kabeh kewan sing gedhe, kaya ta babi utawa kalkun . Rotasi masak daging kanthi merata ing jus dhewe lan ngidini akses gampang kanggo basting terus.