Pitch Perfect 3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pitch Perfect 3
Gambar:Pitch Perfect 3.jpg
Poster resmi
Disutradarani Trish Sie
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning Kay Cannon
Dibintangi
Dimusiki Christopher Lennertz
Sinématografi Matthew Clark
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
  • Dhésèmber 22, 2017 (2017-12-22) (Amerika Serikat)
Suwéné
93 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $45 Juta[2]
Kalarisan $183.1 Juta[2]

Pitch Perfect 3 yaiku filem komedi musikal Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Trish Sie lan ditulis dening Kay Cannon lan Mike White. Sabanjure kanggo film Pitch Perfect 2 (2015) lan film katelu lan final ing seri Pitch Perfect. Lintang kalebu Anna Kendrick, Anna Camp, Rebel Wilson, Brittany Salju, Hailee Steinfeld, Hana Mae Lee, Esther Dean, Chrissie Fit, Alexis Knapp, John Lithgow, Ruby Rose, Kelley Jakle, Shelley Regner, Elizabeth Banks lan John Michael Higgins . Film kasebut nyritakake crita Bellas, sing saiki wis lulus saka kuliah, nyanyi maneh kanggo acara final bebarengan ing demo USO.

Penjupukan filem iki diwiwiti ing Januari 2017 ing Atlanta, Georgia lan berakhir ing April 2017. Filem-filem sing dirilis ing Amerika Serikat ing tanggal 22 Desember 2017 pikantuk review campuran saka kritikus, lan entuk $ 183 yuta ing tanggal 14 Februari 2018.[3][4] Filem iki dadi film musik komedi paling dhuwur nomer loro ing kabeh wektu, ing film liya.[5]

Paraga[besut | besut sumber]

  • Anna Kendrick minangka Beca Mitchell, lulusan lan mantan pamimpin The Barden Bellas, nyambut gawe dadi produser musik, nanging ninggalake jabatane amarga ora setuju sadurunge gabung ing demo. Dheweke urip karo Chloe lan Fat Amy suwene telung taun.
  • Rebel Wilson minangka Patricia "Fat Amy" Hobart, pelawak lan alumni The Barden Bellas saka Australia. Dheweke nduwe pertunjukan siji wadon, "Fat Amy Winehouse " sadurunge gabung karo demo.
  • Brittany Snow minangka Chloe Beale, lulusan lan mantan pamimpin The Barden Bellas lan anggota saka Bellas. Panjenenganipun mlebu sekolah Veterinary sadurunge gabung ing demo.
  • Anna Camp minangka Aubrey Posen, lan alumni lan mantan pamimpin The Bellas Barden minangka Beca, karya ing Lodge of Fallen Leaves . Thanks kanggo bapakne, Bellas diundang kanggo melu ing demo USO.
  • Hailee Steinfeld minangka Emily Junk, siswa SMP ing Universitas Barden lan pimpinan ing Barden Bellas saiki, sing nggabung karo para senior ing demo.
  • Hana Mae Lee minangka Lilly Onakuramara / Esther, alumni Barden Bellas dikenal kanthi swara cilik. Piyambakipun nyambut damel minangka penjahit salajengipun.
  • Esther Dean minangka Cynthia-Rose Adams, lulusan lesbian Barden Bellas, sing gagal lolos sekolah penerbangan sadurunge gabung ing demo.
  • Chrissie Fit minangka Florencia "Flo" Fuentes, alumni Barden Bellas saka Guatemala. Dheweke kerja ing truk jus seluler sadurunge gabung ing demo.
  • Kelley Jakle minangka Jessica Smith, lulusan Barden Bellas.
  • Shelley Regner minangka Ashley Jones, lulusan Barden Bellas.
  • Alexis Knapp minangka Stacie Conrad, alumnus Barden Bellas, sing misuwur minangka seksi. Dheweke ora bisa nggabungake tur amarga dheweke ngandhut 8 sasi.
  • John Michael Higgins minangka John Smith, komentator akapela sing nggawe film babagan Bellas.
  • Elizabeth Banks minangka Gail Abernathy-McKadden-Feinberger, komentator akapela sing nggawe film babagan Bellas.
  • John Lithgow minangka Fergus Hobart, bapak Fat Amy sing dadi pidana.
  • Matt Lanter minangka Walp Chicago, prajurit Amerika Serikat sing njaga Bellas nalika lelungan kasebut lan nyenengake Chloe.
  • Guy Burnet minangka Theo, produser musik DJ Khaled lan seneng Beca
  • DJ Khaled minangka seniman, seniman sing turu.
  • Ruby Rose, Andy Allo, Venzella Joy Williams lan Hannah Fairlight minangka Calamity, Serenity, Charity and Veracity, anggota saka band Evermoist sing dadi saingan karo Bellas.
  • Whisky Shivers minangka Saddle Up, band Country sing saingan karo Bellas.
  • Trinidad James lan DJ Looney minangka Young Sparrow lan DJ Dragon Nutz, duo grup sing kalah saka Bellas.
  • Troy Ian Hall minangka tentara Zeke, Amerika Serikat.
  • Jessica Chaffin minangka Evan
  • Musa Arias minangka Pimp-Lo
  • Michael Rose minangka Bapak Aubrey

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pitch Perfect 3". AMC Theatres. Dijupuk November 22, 2017. 
  2. a b "Pitch Perfect 3 (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk February 11, 2018. 
  3. "Pitch Perfect 3' is...fine, and you can't have expected more than that". Mashable. December 19, 2017. Dijupuk December 19, 2017. 
  4. Jeff Giles (December 21, 2017). "Jumanji: Welcome to the Jungle is Certified Fresh". Dijupuk December 21, 2017. 
  5. "List of Top Grossing Music Comedy Films, 1984-Present". Box Office Mojo. Dijupuk December 13, 2014. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]