Pisang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pisang
पिसाङ
Village development committee
Pisang
Pisang
Pisang kapernah ing Nepal
Pisang
Pisang
Location in Nepal
Koordhinat: 28°37′00″N 84°09′00″E / 28.61673°N 84.14991°E / 28.61673; 84.14991Koordhinat: 28°37′00″N 84°09′00″E / 28.61673°N 84.14991°E / 28.61673; 84.14991
Country Nepal
ZoneGandaki
DistrictManang
Élepasi3.250 m (10,660 ft)
Cacah warga (2011)[1]
 • Gunggung307
Zona wektuNepal Time (UTC+5:45)
Candi Budha ing Pisang

Pisang minangka salah sawijining jinis panitia pembangunan desa ing Distrik Manang ing Zona Gandaki ing sisih lor Nepal . Nalika sensus Nepal taun 2011 ana pedunung 307 jiwa wong sing urip ing 105 taun rumah tangga individu. Desa kasebut dununge ana ing lembah Kali Marshyangdi, ing sisih kidul Puncak Pisang, sisih lor Annapurna II, lan sisih kulon Paungda Danda .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "National Population and Housing Census 2011(Village Development Committee/Municipality)" (PDF). Government of Nepal. National Planning Commission. November 2012. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2018-10-05. Dibukak ing 2017-01-18.