Pikirane landhep dhengkul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pikirané landhep dhengkul iku sanepa kang tegesé wong sing bodho banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]