Pieter Merkus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pieter Merkus (Naarden, 18 Maret 1787Surabaya, 2 Agustus 1844), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 47. Dhèwèké maréntah antara taun 18411844.


Uga delengen[besut | besut sumber]