Piet Ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piet Ireng

Piet Ireng iku kancané sinterklas sing pésta taunané dipèngeti ing Walanda tanggal 5 Desember, nalika kaloroné mbagèkaké hadhiah kanggo kabèh bocah (apik).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Basa Walanda[besut | besut sumber]

Basa Inggris[besut | besut sumber]