Piet Ireng

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Piet Ireng

Piet Ireng iku kancané sinterklas sing pésta taunané dipèngeti ing Walanda tanggal 5 Desember, nalika kaloroné mbagèkaké hadhiah kanggo kabèh bocah (apik).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Basa Walanda[besut | besut sumber]

Basa Inggris[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piet_Ireng&oldid=833284"