Piet Ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Piet Ireng

Piet Ireng iku kancané sinterklas sing pista taunané dipèngeti ing Walanda tanggal 5 Dhésèmber, nalika kaloroné mbagèkaké bebungah kanggo kabèh bocah (apik).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Basa Walanda[besut | besut sumber]

Basa Inggris[besut | besut sumber]