Pico de gallo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pico de gallo

Pico de gallo ( pangucap cara Spanyol: [ˈpiko ðe ˈgaʎo], Cithakan:Literal translation ), uga diarani salsa fresca lan salsa cruda, minangka jinis salsa sing umume digunakake ing masakan Meksiko . Biasane digawe saka tomat, bawang bombay, mrica serrano ( jalapeños utawa habaneros sing disigar) bisa digunakake minangka alternatif), kanthi uyah, jus jeruk nipis, lan cilantro . Pico de gallo bisa digunakake kanthi cara sing padha karo salsa cair Meksiko liyane. Amarga isine kurang cair, iki uga bisa digunakake minangka bahan utama ing sajian kayata taco lan fajitas .