Menyang kontèn

Piagam Liga Bangsa-Bangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Piagam Liga Bangsa-Bangsa yaiku prajanjèn saka Liga Bangsa-Bangsa.

Panggawén[besut | besut sumber]

Desain dhisikan saka Liga Bangsa-Bangsa diwiwiti malah sadurunge pungkasan Perang Donya Pisanan. Bryce Group adhedhasar ing London nggawe proposal sing diadopsi dening Liga Bangsa-Bangsa Inggris, sing dibentuk ing taun 1915.