Piña colada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Piña Colada
IBA official cocktail
Piña Colada.jpg
JinisOmben-omben campuran
Alkohol utama miturut volume
SuguhanBlended with ice (frozen style)
Garnish standarPineapple slice and/or maraschino cherry
Gelas omben-omben standar
Poco Grande.svg
Poco Grande glass
IBA specified
ingredientsCithakan:Dagger
  • 50 ml White Rum
  • 30 ml Coconut Cream
  • 50 ml Fresh Pineapple Juice
Cara nyiapakeBlend all the ingredients with ice in an electric blender, pour into a large goblet or Hurricane glass and serve.
Cithakan:Dagger Cithakan:IBA recipe

Piña colada ( /ˌpnjə kˈlɑːdə, -nə-, -kə-/ ; [1] [2] Spanyol: piña [ˈpiɲa], "nanas", lan colada[koˈlaða], "ketegangan") minangka salah sawijining jinis olahan arupa koktail sing legi digawe karo ram, krim klapa utawa santen, lan jus nanas, biasane disajikake utawa diaduk karo es. Bisa dihiasi nganggo irisan nanas, ceri maraschino, utawa kalorone. Ana rong versi omben, sing asale ing Puerto Rico .

Piña colada

Referensi[besut | besut sumber]