Jus nanas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jus nanas ing gelas

Jus nanas minangka sawijining ombenan sing digawe saka pencet cairan alami saka pulp tanduran tropis nanas . [1] Akeh nanas varieties bisa dipigunakaké kanggo Pabrik jus nanas komersial, paling umum kang Smooth Cayenne, Red Spanyol, Ratu, lan Abacaxi. Ing pabrik, jus nanas biasane dikemas kaleng .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. JF Morton (1987). "Pineapple; In: Fruits of warm climates". NewCROP, New Crop Resource Online Program, Center for New Crops and Plant Products, Department of Horticulture and Landscape Architecture, Purdue University. Dibukak ing 10 June 2019.