Phan Thiet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Phan Thiet
provinsi Binh Thuan
provinsi Binh Thuan
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Nam Trung Bo
Provinsi Binh Thuan
Kuthamadya Phan Thiet
Tlatah
 • Gunggung 206 km2 (80 sq mi)
Cacah jiwa (2011)
 • Total 350.000
 • Karapetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Hanoi Time (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Phan Thiet

Phan Thiet iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Binh Thuan, Nam Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2011 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 350,000 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phan_Thiet&oldid=998417"