Phan Thiet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Phan Thiet
provinsi Binh Thuan
provinsi Binh Thuan
NagaraVietnam
Kommunitas OtonomNam Trung Bo
ProvinsiBinh Thuan
KuthamadyaPhan Thiet
Laladan
 • Gunggung206 km2 (80 sq mi)
Cacah warga (2011)
 • Gunggung350.000
 • Pepadhet34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektuHanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST)Hanoi Time (UTC+7)
Phan Thiet

Phan Thiet iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Binh Thuan, Nam Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2011 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 350,000 jiwa.