Phan Thiet

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Phan Thiet
provinsi Binh Thuan
provinsi Binh Thuan
Nagara Vietnam
Kommunitas Otonom Nam Trung Bo
Provinsi Binh Thuan
Kuthamadya Phan Thiet
Area
 • Total 206 km2 (80 sq mi)
Population (2011)
 • Total 350.000
 • Density 34,9/km2 (900/sq mi)
Time zone Hanoi Time (UTC+1)
 • Summer (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Phan Thiet

Phan Thiet iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Binh Thuan, Nam Trung Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2011 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 350,000 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phan_Thiet&oldid=998417"