Petit gâteau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
petit iki
Petit gâteau
Jeneng liyanéChocolate fondant, fondant au chocolat
JinisDessert
Hawa ajanganHot and frozen
Woworan pokokChocolate cake or crêpes
Buku masakan: Petit gâteau  Médhia: Petit gâteau

Petit gâteau (panggunaan basa Inggris ing Inggris saka tembung Prancis kanggo kue cilik ; jamak: petits gâteaux ), panganan cuci mulut sing digawe saka kue coklat cilik kanthi kulit renyah lan isi empuk sing disedhiyakake kanthi es krim es krim vanilla ing piring . Ing panggunaan basa Prancis istilah kanggo macem-macem kue coklat iki, sing ing budaya sing nganggo basa Prancis biasane disajikake tanpa es krim, yaiku "gâteau fondant au chocolat" utawa mung "coklat coklat" ("coklat lebur"), minangka "petit gâteau "minangka ukara umum sing nuduhake pirang-pirang jinis kue cilik.Makanan penutup wis misuwur ing restoran ing New York City wiwit taun 1990an. Saiki, variasi rasa kue lan es krim kalebu woh-wohan lan minuman beralkohol, kayata wiski .