Peter O'Toole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peter O'Toole
Peter O'Toole - Lion.jpg
O'Toole in a screenshot for A White Lion (1968)
Lair (1932-08-08)8 Agustus 1932
Connemara, Irlandia
Pati 14 Dhésèmber 2013(2013-12-14) (umur 81)
London, England
Pakaryan Actor
Taun aktif 1952–2013

Peter Seamus Lorcan O'Toole [1][2](lahir 8 August 193214 December 2013) ya iku aktor saka Irlandia, nanging gedhé ing Inggris.[3] Dhèwèké kuliyah ing Royal Academy of Dramatic Art. Sadurunge mlebu ing donya filem ing taun 1959, O'Toole miwiti minangka aktor teater lan diakoni minangka aktor spesialis pemeran drama Shakespeare kanggo grup teater Bristol Old Vic lan English Stage Company.

Sander lair tanggal 8 August 1932 ing tlatah Connemara, Irlandia. Sander nikahi Sian Phillips ing taun 1959s. Panjenengané nduwèni telu putra.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Peter O'Toole, Esq Debrett's Limited. 2013; Diakses 22 Oktober 2013
  2. ^ O'Toole, Peter, Loitering With Intent, London: Macmillan London Ltd., 1992, p. 10
  3. ^ "Peter O'Toole (Irish actor) – Britannica Online Encyclopedia". Britannica.com. 2 August 1932. Dijupuk 12 June 2012. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Peter_O%27Toole&oldid=1092422"