Peter New

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
New, 2014

Peter New (lair ing Kanadha, 30 Oktober 1971; umur 49 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Kanadha.

Cathetan suku[besut | besut sumber]