Pescetarian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pescetarianism /ˌpɛskəˈtɛəriənɪzəm/ (dieja pescatarianism) [1] iku salah sawijining laku kang nggunakake panganan saka laut minangka mung sumber daging ing diet sing digunakake vegetarian utawa vegan . [2] [3]

Seafood minangka bagean saka panganan pescetarian.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Luna, Taryn (1 July 2015). "Legal Sea Foods launches 'Pescatarianism' ad campaign". The Boston Globe.
  2. "Definition of Pescatarian by Merriam-Webster". Merriam-Webster.
  3. "The Pescetarian Diet By Judith C. Thalheimer, RD, LDN". Today's Dietitian. Retrieved 30 October 2020.