Persepolis FC

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Persepolis FC
Jeneng dawaPersepolis FC
ParabanPFC
Persepolis
Yasa1963
kanthi jeneng Persepolis FC
StadhiyonEstadi Azadi
Teheran, Iran
Momotan78,116
PresidhénIraj Arab
MènèjerBranko Ivanković
LigaIran Liga
2019/20Juara
Kandhang
Njaban
Persepolis FC

Persepolis FC - uga dikenal minangka Persepolis, ya iku siji klub ulah raga ing Teheran, Iran kang duwé klub-klub ing sawatara cabang ulah raga, nanging kang paling misuwur ya iku bal-balan utawa sajeroning basa Indonésia diarani bal-balan.[1][2][3]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. "FIFA President congratulates Persepolis on IPL title" (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-06-12.
  2. "Persepolis FC secures a hat-trick of Iran Pro League title". Mehr News Agency (ing basa Inggris). 2019-05-17. Dibukak ing 2019-06-12.
  3. "VIDEO: Persepolis FC claim Hazfi Cup". Mehr News Agency (ing basa Inggris). 2019-06-03. Dibukak ing 2019-06-12.