Persepolis FC

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persepolis FC
Jeneng dawa Persepolis FC
Paraban PFC
Persepolis
Yasa 1963
kanthi jeneng Persepolis FC
Stadhiyon Estadi Azadi
Teheran, Iran
Momotan 78,116
Presidhén Iraj Arab
Mènèjer Branko Ivanković
Liga Iran Liga
Kandhang
Njaban
Persepolis FC

Persepolis FC - uga dikenal minangka Persepolis, ya iku siji klub ulah raga ing Teheran, Iran kang duwé klub-klub ing sawetara cabang ulah raga, nanging kang paling misuwur ya iku bal-balan utawa sajeroning basa Indonésia diarani bal-balan.[1][2][3]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • "FIFA President congratulates Persepolis on IPL title" (ing basa Inggris). Dijupuk 2019-06-12. 
  • "Persepolis FC secures a hat-trick of Iran Pro League title". Mehr News Agency (ing basa Inggris). 2019-05-17. Dijupuk 2019-06-12. 
  • "VIDEO: Persepolis FC claim Hazfi Cup". Mehr News Agency (ing basa Inggris). 2019-06-03. Dijupuk 2019-06-12.