Perry King

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perry King
Perry King 1975.jpg
King, 1975
LairPerry Firestone King
(1948-04-30) April 30, 1948 (umur 71)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Alliance, Ohio, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaPerry Firestone King
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1972-2018
Sana jaringanhttp://www.absolutelyperryking.com/

Perry Firestone King (lair ing Amérikah Sarékat, 30 April 1948; umur 71 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]