Permèn buckeye

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buckeyes
Buckeyes Peanut Butter Balls(cropped).jpg
Buckeye
JinisConfectionery
Panggonan asalUnited States
Tlatah utawa prajaOhio
Woworan pokokPeanut butter, chocolate
Ènergi panganan
(per ajangan)
100 kcal (419 kJ)
Buku masakan: Buckeyes  Médhia: Buckeyes
Kacang buckeye garing

Buckeye minangka olahan digawe saka fudge butter kacang sing dicelupake menyang coklat supaya bunderan kacang bisa katon. Buckeyes padha karo bal butter kacang (utawa bal coklat sing diisi butter), sing wis ditutupi coklat.Diarani mirip karo kacang saka wit buckeye Ohio, wit negara bagian Ohio, permen iki misuwur banget ing Ohio lan negara-negara tanggané.