Penas Air

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Penas Air
[[Image:|250px]]
IATA ICAO Kode panggil
Didegaké
Ukuran armada
Kutha tujuan
Kantor pusat
Wong wigati

Penas Air iku maskapé pamaburan ing Indonésia. Maskapé iki ngladèni pamaburan charteran lan rutin.

Tujuan[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki kapacak rute pamaburan Penas Air [1] :

Armada[besut | besut sumber]

Penas ngoperasèkaké sawetara montor mabur, ya iku:[3]

Pesawat Jumlah armada
British Aerospace 146 1
Airbus A310 MRTT 1

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Maskapé penerbangan Indonésia