Pawerna pangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pewarna panganan nyebar ing film banyu tipis ing Stasiun Luar Angkasa Internasional

Pewarna panganan, utawa aditif warna, yaiku salah sawijining zat pewarna, pigmen utawa zat sing menehi warna nalika ditambahake ing panganan utawa minuman . Iki kalebu macem-macem jinis cairan, bubuk, gel, lan pasta . Pewarna panganan digunakake ing produksi panganan komersial lan kanggo masak domestik. Werna panganan uga digunakake ing macem-macem aplikasi non-panganan kalebu kosmetik, farmasi, proyek kerajinan omah, lan piranti medis. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. == Ref ==